TillväxtAllsvenskan®
Analysverktyget för träffsäkrare affärer

Tillväxtrapport 2018 rangordnar dina befintliga eller potentiella kunders tillväxt och framgång för de senaste tre åren. Med TillväxtAllsvenskan Online kan du själv analysera den målgrupp av företag du är intresserad av och vill följa. TillväxtAllsvenskan ger dig beslutsunderlag för att navigera din verksamhet mot träffsäkrare affärer.

Tillväxtrapport 2018

Rangordna dina befintliga och potentiella kunder utifrån deras tillväxt och framgång. Prioritera dina säljinsatser och utforma dina erbjudanden så att de matchar dina kunders situation och behov. Ladda upp de företag du är intresserad av och beställ din egen Tillväxtrapport 2018. Du får ett kraftfullt beslutsunderlag för dina affärer med aktuella kontaktuppgifter till de företag du är intresserad av.
Beställ Tillväxtrapport
Tillväxtrapport 2018
TillväxtAllsvenskan Online

TillväxtAllsvenskan Online

Ringa in den målgrupp av företag du är intresserad av och beställ tjänsten TillväxtAllsvenskan Online. Du får tillgång marknadens vassaste analysverktyg där du själv väljer tidsperiod, tillväxtfokus och i realtid gör dina analyser av företagens utveckling från år 2008. Med TillväxtAllsvenskan Online får du full koll på företagens och målgruppens utveckling som underlag för träffsäkrare affärer.
Beställ här